Detalii

Raga Side Hotel

Side, Turcia

Plecare din:

Check In - 2024-08-07

Check Out - 2024-08-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@54019056

 www.theragaside.com

HOTEL ADULTS ONLY (+16)

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Side, la 1 km de Side, la 4 km de Manavgat si la 60 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 187 de camere in cladirea principala si anexa.
Standard Rooms (27 m2, un dormitor, o baie, max 3 pax), Suit Rooms (40 – 57 m2, un dormitor, un living room fara usa de conectare, o baie, max 4 pax), Beach Front Standard Room (la fel ca si camerele Standard, dar cu vedere directa la mare, fiind situate in cladirea din fata, max 3 pax).
Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa, bauturi nealcoolice si bere), seif, TV LCD satelit si canale de muzica, podea laminata, balcon.

SERVICII:
Ultra all inclusive – Fine Dining – toate bauturile sunt servite 24 h pe zi si toate barurile au meniuri diferite, sucuri naturale de fructe la micul dejun, bauturi nealcoolice cu exceptia bauturilor energizante, diverse tipuri de ceai si cafea, bauturi alcoolice locale si anumite bauturi de import. In restaurantul principal servirea se face la masa de catre ospatari, mancarea este preparata la cerere si clientii au la dispozitie si un bufet cu salate. Dress code este obligatoriu la cina. Restaurantele A’ la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, Beach Snack Restaurant si bar intre orele 10:00 – 17:00. Sucurile naturale de fructe de la Vitamin Bar sunt contra cost.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurante A’ la Carte cu specific pescaresc, italienesc; lobby bar, baruri la piscina, bar pe plaja, discoteca.
Contra cost: asistenta medicala, babysitting, curatatorie si spalatorie, coafor, telefon, fax, magazine, rent a car.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita pe zonele generale ale hotelului.

PLAJA:
Plaja este privata, la 120 m de hotel, cu nisip. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti, centru fitness, volei pe plaja, tenis de masa, darts, gimnastica, sauna, baie turceasca, baie cu aburi.
Contra cost: sporturi nautice, centru SPA, masaj.