Detalii

Hedef Beach Resort and SPA

Antalya, Turcia

Plecare din: Targu Mures, Romania

Check In - 2024-09-16

Check Out - 2024-09-23

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@1ee6531

www.hedefbeach.com

Localizare: Hotelul se afla în zona Konakli, la 12 km la Alanya și 110 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numărul total de camere 514. Camere standard (26m², un dormitor cu pat dublu si un pat simplu, baie, max.2 + 2pers). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cadă, duș, uscător de păr, sistem de aer condiționat  Split, telefon direct, mini-bar (doar apa în fiecare zi), seif, parchet laminat, canale TV prin satelit și muzică, balcon.

Servicii: Ultra All inclusive - bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun târziu, prânz, cină, cafea și prăjituri dupa amiaza, gustări la snack bar, toate băuturile alcoolice și nealcoolice autohtone, unele băuturi importate sunt incluse, inghetata la anumite ore, restaurante a'la carte cu rezervare in avans o singura data in timpul sejurului. Nu sunt incluse în conceptul de ultra all inclusive: bauturile speciale importate, băuturi îmbuteliate, sucuri de fructe proaspete, cafea turcească, vitamine bar.

Facilități: restaurant principal pentru servirea meselor tip bufet deschis, restaurante A'la Carte - turcesc, mediteranean și Barbeque, lobby bar, bar la plaja, Snack bar, bar la piscina. Servicii cu plata: Doctor, telefon și fax, coafor, spalatorie, internet cafe, centrul comercial, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi în holul hotelului este gratuita.

Plajă: Plajă privată a hotelului, cu nisip și pietriș. Sezlonguri și umbrele de soare gratuit. Prosoapele de la piscina si de la plaja se pot lua  cu un depozit.

Sport și divertisment: piscine exterioare si interioare pentru adulți și copii, tobogane cu apă, centru de fitness, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masă, volei pe plajă. Servicii cu plata: sporturile nautice si biliard.